JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Järvakandi Ilves Cupi e-posti võistlus   (Nädaline)



14.-15. veebruaril korraldab vibuklubi Ilves vibuvõistluse Ilves Cup Indoor 2009, kus osalevad e-posti võistluse paremad.

Vibulaskja ja treener Siret Luik, mis on e-posti võistlus?

Jaanuaris lõppes vibuklubi Ilves korraldatud e-posti vibuvõistlus. See kujutas endast võistlust, kus oma tulemuse võis iga laskur lasta oma koduklubis ja siis interneti teel selle korraldajatele edastada. Sellise võistlusega tahetakse anda laskuritele võimalus võrrelda oma tulemust teiste laskuritega kogu maailmast, samas lahkumata kodust. Teise olulise asjana tahetakse laskuritele meelde tuletada ausa mängu põhimõtteid ning nendest kinni pidamist.

Kui palju on osalejaid?

Eelmise aastaga võrreldes jäi osavõtt umbes samasse suurusjärku, kuid osalevate riikide arv on suurenenud. 2008 osales vibulaskureid 10 riigist, sel aastal koguni 16 riigist. Esindatud olid isegi sellised meie jaoks eksootilised riigid nagu Brasiilia, Iraan, Iisrael, India.

Kuidas kaugete maade sportlased teie võistlusest teada said?

Suurema rahvusvahelise kõlapinna taga on tugevam reklaamitöö. Võistluse flaiereid jagati detsembri alguses Amsterdamis toimunud siseturniiril ning teade võistluse kohta rippus üleval isegi rahvusvahelise vibuföderatsiooni kodulehe esilehel.

Milliseks kujuneb lõppvõistlus, kuhu pääseb vaid kutsetega e-posti võistluse alusel, selgub lähiajal. Hetkel on klubi aktiivil üsna suuri raskusi leidmaks piisavalt aega ja energiat, et korraldada võistlus vähemalt sama heal tasemel kui eelmisel aastal. Eelmise aasta võistlus viidi läbi Järvakandi gümnaasiumi võimlas ning välisvõistlejate tagasiside oli igati positiivne.

E-posti võistluse võitjad on:

Sportvibu mehed – Matti Hatava (FIN)

Sportvibu naised – Zane Berzina (LAT)

Plokkvibu mehed – Marko Järvenpää (FIN)

Plokkvibu naised – Ingrid Olofson (SWE)


Parima eestlasena hoidis koduklubi au kõrgel Anneli Preimann (3. koht).



Heino Laiapea


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster