JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Järvakandi vibuklubi meistrivõistlused lõpetasid hooaja   (Nädaline)


Järvakandis 6. oktoobril peetud Lumemängud olid ühtlasi klubi meistrivõistlused.
"Rõõmu teeb see, et vibuklubil Ilves on taas lasteaed ehk noored laskurid," ütles treener Toomas Kivilo. Kõige nooremate laskjate, tidettide klassis oli võistlemas neli Järvakandi vibuklubi harjutajat. Nendest kolm paremat Kadri Lilienthal, Lisel Jäätma ja Linda-Liis Laikoja. Poiste samas vanuserühmas oli viie võistleja hulgas kolm edukamat Karl Kivilo, Kerdo Tornius ja Markus Hanshmidt. Naiste klassis pakkus eestlastele konkurentsi lätlane Zane Berzina, kes FITA 1 harjutuses sai esikoha tulemusega 1247 silma. Eve Kivilo kaotas kaheksa ja kolmandana lõpetanud leedulane Ringa Baltrušaite 39 silmaga.
Meestest lasi Raul Kivilo 1237 silma, Paul Järvsoo (Tallinna Kalev) 1208 ja Siim Aaver 1168 silma. Toomas Kivilo hindab heaks ka plokkvibu laskja Maarika Jäätma tulemust 1313 silma. See andis SK Atlantise esindaja Jelena Oleksejenko järel teise koha. "Ka plokkvibulaskja Evert Ressari tulemus 1323 on tubli saavutus," kommenteeris Toomas Kivilo. Kolmeliikmeliste võistkondade vahel peetud arvestuses jäi samuti esikoht koju. Järvakandi Ilvese võistkond Priit Viher, Siim Aaver ja Raul Kivilo oli 3571 silmaga esimene, teine Eesti I Hannes Annus, Taavi Ennemuist ja Paul Järvsoo 3428 ja kolmas Amazone Riga võistkond 3060 silmaga.
Järvakandi Ilvese naiskond oli aga väljas kahe esindusega. Esindusvõistkond (Bessi Kasak, Anneli Preimann ja Eve Kivilo) oli esimene ning teine võistkond (Külli Muromägi, Piret Luik ja Siret Luik) Läti Amazone Riga võistkonna järel kolmas.

 

Heino Laiapea


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster