JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Ilvese tüdrukud lõid Pärnus platsi puhtaks  (Nädaline)
 


Nädalavahetusel Pärnus toimunud vibulaskmise Eesti meistrivõistlused kujunesid Järvakandi Ilvese sportlastele igati edukaks.

Naiste arvestuses tuli Eesti meistriks harjutuses FITA-1 alles juunioride klassi kuuluv Bessi Kasak, tulemuseks 1231 silma. Teise koha saavutas staazikas Eve Kivilo 1226 silmaga. Kolmas koht kuulus samuti juunioride klassi laskurile Piret Luigele 1223 silmaga. Piret lasi esmakordselt üle 1200 silma ja täitis sellega ka juunioride maailmameistrivõistlustele pääsemiseks vajaliku kvalifikatsiooninormi. MM-normi täitis ka neljanda koha saanud juunior Anneli Preimann 1194 silmaga. Märkimist väärib veel isikliku rekordi 1176 silma lasknud ja viienda koha saanud Külli Muromägi.

Finaalringis ehk olümpiaringis jätkus Bessi Kasaku edu, kui võidu tõi Eesti rekordi 109 silma kordamine. Teise koha saavutas Piret Luik ja kolmanda koha Anneli Preimann. Need kolm Ilvese juuniorneidu olid edukad ka võistkonnavõistluses, kus nad saavutasid esikoha Ilvese III naiskonna ees (E. Kivilo, S. Luik, K. Muromägi). Kolmanda koha saavutas Pärnu Meelise naiskond.

Meeste arvestuses oli harjutuses FITA-1 kindel võitja Raul Kivilo 1241 silmaga. Teine oli Pärnu Meelise laskur Hannes Annus 1207 silmaga ja kolmas Raul Kivilo käe all treeniv Vana-Võidu vibuklubi mees Taavi Ennemuist 1183 silmaga. Ilvese parematest oli veel neljas Aivo Agu, viies Siim Aaver ja kuues Priit Viher.

Olümpiaringis oli edukaim Pärnu Meelise laskur Hannes Annus, kes oli finaalis parem Raul Kivilost. Kolmandaks tuli Taavi Ennemuist, kes edestas pronksimatshis Siim Aaverit.

Individuaal-distantsidel ebakindlalt lasknud Priit Viher näitas oma sisu võistkonnavõistluses, kus ta koos Raul Kivilo ja Siim Aaveriga võitis finaalis Vana-Võidu vibuklubi meeskonda. Pronksise tasu sai Pärnu Meelise meeskond.

Plokkvibu laskmises saavutas harjutuses FITA-1 teise koha meie esiplokkar Margus Mardu. Olümpiaringis sai ta kolmanda koha. FITA-1 oli kolmas Priit Sohkin ja olümpiaringis sai teise koha Kristjan Minn (kõik ilveslased). Meeskonna arvestuses saavutasid nad veenva võidu Vana-Võidu vibuklubi üle.

Võistlushooaeg jätkub ja ees ootab rahvusvaheline võistlus "Järvakandi Open XXXVII". Juuniorid ja kadetid võistlevad 8.-13. augustini Prahas Euroopa II GP etapil. Ilveslastest kuuluvad koondisse Siim Aaver, Priit Viher, Mait Mardu, Anneli Preimann, Bessi Kasak, Tuuli Kurisoo, Piret Luik ja Liis Anni.

13.-16. septembrini peetakse Euroopa meistrivõistlused Ateenas. Selle võistluse kvalifikatsiooninormi on täitnud ilveslased Bessi Kasak, Eve Kivilo, Raul Kivilo, Priit Viher ja plokkvibu laskur Margus Mardu.

 

Raul Kivilo

 


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster