JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Järvakandis sündisid taas vibuspordi rekordtulemused  (Nädaline)



1.-2. juulil toimusid üle mitme aasta ESS Kalevi lahtised meistrivõistlused taas Järvakandis. Korraldajate poolt välja pandud medalid ja hulgaliselt auhindu läks jagamisele 44 sportlase vahel. Ilus suveilm soosis heade tulemuste sündi ja sportlased on seda ka oskuslikult kasutanud.

Alustades noorematest tulid võitjateks tidettide klassis Järvakandi Ilvesest Anett Kaldas ja Pärnu Meelisest Hans Kristjan Muhel. Noorte klassis võitsid ilveslased Liis Anni ja Kaspar Minn. Kadettide klassis taas ilveslased – Kaysa Luht ja Mait Mardu.

Juunioride klassis sündis mitu kõrgeklassilist tulemust. Esmalt lasi Anneli Preimann suurepärase tulemuse 60 meetri pealt – 321 silma. Kogu harjutuse FITA-1 lõpetas ta 1236 silmaga, mis on võistleja esmakordne 1200 piiri ületus. Saadud tulemus tagas ka võidu. Teiseks tuli Tuuli Kurisoo 1151 silmaga, mis oli samuti isiklik rekord. Kolmanda koha sai Piret Luik 1120 silmaga.

Noormeeste arvestuses oli heas vormis Eerik Ennemuist Viljandist, kes tegi isiklikuks tippmargiks 1219 silma. Teine oli Valentins Tarasenko Riiast 1138 silmaga ja sama tulemusega oli kolmas ilveslane Siim Aaver.

Naiste klassis hiilgas lätlanna Zane Berzina, kelle võidutulemus 1257 silma on uus Läti rekord. Väga hästi lasi ka Ilvese laskur Bessi Kasak, kes püstitas taas isikliku rekordi 1248 silmaga. Sellega täitis ta ühtlasi EMile pääsu andva A-normi. Märkimisväärne on ka noorlaskuri 314 silma 50 meetri distantsilt. Seekord kolmas meie raudvara Eve Kivilo tulemusega 1233 silma.

Meeste klassis võitis kindlalt Raul Kivilo 1252 silmaga, ühtlasi täitis ta ka Ateena EMi A-normi. Teiseks tuli tubli noorlaskur Ilvesest Priit Viher 1190 silmaga ja kolmas oli Taavi Ennemuist Viljandist 1185 silmaga.

Plokkvibu laskjatest sai naislaskur Maarika Jäätma Türilt Eesti taset arvestades väga hea isikliku rekordi 1245 silma. Meestest kontrollis võistlust pidevalt ilveslane Margus Mardu ja lõpptulemus 1307 silma on samuti Ateena EMi A-normi ületav ja ühtlasi laskuri isiklik rekord. Eesti rekordi omanik Enno Mõts Tartust lasi 1296 silma, mis on samuti heast klassist. Kolmandaks tuli ilveslane Priit Sohkin 1282 silmaga.

Tänu sportlaste headele tulemustele õnnestus võistlus Järvakandis väga hästi ning nähti isiklikke ja rahvusrekordeid.

 

Toomas Kivilo


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster