JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Vibulaskmises 2004 a. noortemeistrid selgunud  (Nädaline)

 

10.07.2004 oli Pärnusse kogunenud Eesti noorte meistrivõistlustele hulgaliselt noori vibuspordihuvilisi. Võrreldes 2003.a. on märgata rohket osavõttu, tulemuste paranemist ja konkurentsi tihenemist.

Võistluse pinget tõstis seegi, et see oli viimane katsevõistlus neile sportlastele, kes tõsiselt valmistunud 2004a. noorte maailmameistrivõistlusteks Inglismaal.

Rõõmuga saame teatada, et kvalifikatsiooninorm oli jõukohane neljale Järvakandi Vibuklubi "Ilves" laskurile: juunior Keili Tutt, kadetid Anneli Preimann, Bessi Kasak ja Piret Luik. Nemad võistlevad 19.07 - 25.07.2004 Lilleshallis Suurbritannias Noorte MM-il. Head väljavaated pääseda Eesti koondvõistkonda on veel Siret Luigel, kelle sõidu peab otsustama Eesti Vibuliidu juhatus.

Meistrivõistlused kulgesid emotsioonirikkalt- läbi rõõmu ja pisarate. Juunioride noormeeste klassis tuli Eesti meistriks Taavi Ennemuist Vana-Võidu vibuklubist. Neidude juunioride klassis oli meile väga edukas - Eesti meister Keili Tutt, hõbe Siret Luik ja pronks Tuuli Muromägi ( kõik Järvakandi Vibuklubi "Ilves").

Kadetid noormehed: kuld Eerik Ennemuist Vana-Võidu VK, hõbe Priit Viher ja pronks Siim Aaver ( mõlemad Järvakandi Vibuklubi "Ilves").

Tütarlaste kadettide klassis tuli meie klubile nelikvõit: kuld Anneli Preimann, hõbe Bessi Kasak, pronks Piret Luik ja tubli neljas koht Tuuli Kurisoo.

Noorteklassi poistest võitis Mait Mardu, kes oli selle vanuserühma ainus "Ilvese" esindaja. Noorte tütarlaste kulla viis Viljandi Liis Varik Vana-Võidu VK, Mari Laidemäe sai hõbeda ja Aliis Leiste pronksi (mõlemad Järvakandi Vibuklubi "Ilves").

Kõige nooremate tidettide klassis tõi klubile neljanda kulla Sten Luhtoja. Tidettide tüdrukute klass oli üllatavalt osavõturohke. Eesti meistrimedal riputati kaela Pärnu klubi "Meelis" laskurile Reena Pärnat, hõbeda võitis Ingrid Kirs ja Liis Anni pronksi (mõlemad Järvakandi Vibuklubi "Ilves").

Noorte vibusportlaste spordisuvi ei ole sellega veel lõppenud. Tublimaid ja täpsemaid ootab ees veel rida võistlusi, neist tähtsaim on Noorte MM, aga edukat esinemist loodame näha oma noortel ja Eesti täiskasvanute meistirvõistlustel Pärnus 31.07 - 01.08.2004.a.

Noortegrupp treenib neljandat aastat eesmärgiga teha Eesti vibuspordis põlvkondade vahetus. Kas nii ka läheb, see oleneb meie tublidest noortest, kellele meie saame pöialt hoida.

 

Toomas Kivilo

 


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster