JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Oliver Puri mälestusvõistlus tõi kaasa nii mõnegi üllatuse   (Nädaline)


 

Rapla maakonna lahtistel meistrivõistlustel osales 76 vibulaskurit kuuest erinevast klubist. Võistlus oli ühtlasi teeneka spordimehe Oliver Puri I mälestusvõistlus. Võistlus oli lahtine ja see tõi kaasa mõnegi üllatuse, sest loodetud medalivõitjad ei olnud kaugeltki kõik Järvakandi vibuklubist Ilves. Ridamisi tehti parandusi Eesti hooaja edetabelisse, märkimist väärib just elav toimetamine tabeli tipus.

Tidettide klassis võitis poistest Andreas Ilmjärv (Vana Võidu Viljandi SK) ja tütarlastest Reena Pärnat (Pärnu klubi Meelis). Ingrid Kirs (JVK Ilves) sai hõbeda ja Andra Stražev pronksmedali. Noorte poiste klassis võitis 50silmase paremusega Rapla Vesiroosi gümnaasiumi õpilane Sander Vaino Romet Köhleri (V-V Viljandi SK) ja Lauri Habakuke (Meelis) ees. Noorte tütarlaste klassis oli kindlalt parim tänavune Eesti sisemeister Mari Laidemäe ja teise koha võitis Aliis Leiste (Ilves) Aet Roosimäe (V-V Viljandi SK) ees.

Kadettide klassi kullad läksid mõlemad külalistele. Noormeestest võitis Eerik Ennemuist (V-V Viljandi SK) Priit Viheri ja Siim Aaveri (mõlemad Ilvesest) ees. Neidudest oli teistest kindlam Liga Blumentale (Riga Amazones) Bessi Kasaki (Ilves) ja Anneli Preimanni (Ilvez) ees.

Juunioride klassis võitis Taavi Ennemuist (V-V Viljandi SK), hõbe Toomas Savi (V-V Viljandi SK) ja Artur Roosvalt (Ilves) võitis pronksi. Neidudest sai kindla võidu Keili Tutt Siret Luige (mõlemad JVK Ilves) ja Helena Ilmjärve (V-V Viljandi SK) ees.

Veteranide klassis läks võit Eduards Lapsinšile (Riga Amazones). Toomas Kivilo (JVK Ilves) võitis hõbeda ja Arnis Podinš (Riga Amazones) pronksi. Naisveteranide klassis võitis Eve Kivilo (JVK Ilves) Katrin Froši (Meelis) ja Külli Muromägi (JVK Ilves) ees.

Täiskasvanute medalid selgitati seekord olümpiaringis, kusjuures medalitele võisid võistelda kõik vanuserühmad, kes kvalifikatsiooniringis lasid 70 meetril. Meeste klassis võistlesid finaalis Raul Kivilo ja Raul Kivirand. Võitis Kivirand 102:100. Pronksmedalitele võistlesid Ivo Lipste (Riga Amazones) ja Igor Mägi (JVK Ilves). 104:91 võitis Ivo Lipste.

Naiste klassis üllatas särava esitlusega kadettide klassi kuuluv Bessi Kasak, kes pidi kullamatšis tunnistama lätlanna Jelena Malasa paremust 88:80. Pronksimatšis võitis Eve Kivilo Keili Tutti 102:92.

Plokkvibude klassis võitsid nii meeste kui ka naiste klassis lätlased. Ilvese laskur Priit Sohkin pidi rahulduma 5. kohaga.

Vibulaskmise hooaeg on saanud sisse täishoo. Juba kahe nädala pärast võisteldakse Viljandis Eesti Noorte karikavõistlustel. Loodame, et talvine tubli treening vormistatakse tulemusteks ja nii mõnigi täidab normi ning sõidab Inglismaale juunioride ja kadettide MM-ile. Täiskasvanute tähelepanu on muidugi täna suunatud Brüsselisse, kus EM-il 17.05 - 22.05 üritavad OM-I kohta Raul ja Eve Kivilo.

 

Toomas Kivilo

 


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster